KLANTENSERVICE

Heeft u een vraag? Wenst u een advies? Op heeft u een probleem met een door ons geleverd apparaat? Laat het ons weten, want de specialisten van onze klantenservice staan voor u klaar. Onze klantenservice is telefonisch bereikbaar op werkdagen van 10.00 tot 18.00 uur en 24/7 per mail.

Advies Horeca Apparatuur

Soms ziet u door de bomen het bos niet meer. Of bent u net begonnen met de zoektocht naar een keukenapparaat. Dan kan een (telefonisch) advies uitkomst bieden. We zitten 30 jaar in het vak en we hebben duizenden klanten mogen adviseren. We weten waar 'Abraham zijn mosterd' haalt en door ons nauwe contact met fabrikanten, zijn wij op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Zo kan het zijn dat u op zoek bent naar een combisteamer, maar dat uiteindelijk blijkt dat u alleen broodproducten afbakt. Wij zouden dan in dit geval een bake-off oven adviseren, welke in de meeste gevallen ook nog voordeliger is dan een combisteamer. Zo kan het ook zijn dat u doorschuif vaatwasmachine zoekt, maar na ons advies zou een voorlader een nog betere oplossing voor u zijn. En voordeliger!


Mail contact

Onze klantenservice is makkelijk -en 24/7- per mail te bereiken. Ons streven is om uw mail snel te beantwoorden, wat op werkdagen en tijdens onze openingstijden ook altijd wel lukt. Als u een mail na 18.00 uur of in het weekeinde naar ons verstuurt, dan zullen wij deze op de eerst volgende werkdag beantwoorden.


Telefonisch contact

U kunt ons altijd bellen en wij beantwoorden uw vragen met liefde en plezier. Op werkdagen en tijdens onze openingstijden zullen wij uw telefoontje live beantwoorden, maar het kan soms ook zijn dat de lijnen bezet zijn. Spreek dan onze voicemail in. Deze voicemail beantwoorden wij heel snel. Buiten onze openingstijden en in het weekeinde kunt u altijd onze voicemail inspreken.


Storingen

Een storing aan een apparaat komt altijd ongelegen. Als het apparaat jonger is dan 12 maanden, dan kan er in de meeste gevallen aanspraak gemaakt worden op fabrieksgarantie en verzoeken u dan om zo snel mogelijk contact met ons op te nemen. Afhankelijk van de fabrikant en haar garantie-voorwaarden, melden wij u klacht/storing bij deze fabrikant. Is het apparaat ouder dan 12 maanden, dan adviseren wij u om een srvice-bedrijf bij u in de buurt te contacteren.


Onderhoud

Ons advies is om door een service-bedrijf bij u in de buurt het jaarlijks onderhoud uit te laten voeren. Bij deze bedrijven kunt u ook een onderhoudscontract afsluiten, waarmee u een aantal voordelen heeft, waaronder een snellere reactietijd of voorrang op de monteursplanning. Ook is het dan makkelijker om het service-bedrijf te bellen als er sprake is van een storing.